Ga je mee met het PV uitje?

Wat gaan we doen?

Op zaterdag 19 oktober willen we in Rotterdam een Escape Experience gaan beleven en een stadstour door Rotterdam gaan doen op een hele bijzondere manier! Hierna zullen we de dag afsluiten met een heerlijk grill buffet.

Wat is het precies?

Escape Experience

De escape experience is een variant op een escaperoom, maar dan voor grotere groepen. Het is geschikt voor iedereen.

Uit recent onderzoek is gebleken dat de toekomst van Rotterdam in gevaar is. Een bom op het schip kan de hele havenstad verwoesten. Samen werken, de taken verdelen om deze belangrijke missie tot een goed eind te brengen. Rotterdam rekent op ons!

Splashtour

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibibus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Zie ook het volgende filmpje:

Programma

Als er genoeg mensen meegaan, maken we 2 groepen en zal het programma er ongeveer als volgt uitzien:

15:30 – 16:30 uur Splashtours
15:30 – 16:30 uur Escape Experience

17:15 – 18:15 uur Splashtours
17:15 – 18:15 uur Escape Experience

18:30 – 20:30 uur Onbeperkt grill menu met uitzicht over de maas

Adres en parkeren

Het schip de Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven 9 t/o de Euromast te Rotterdam (navigatie: Parkhaven 20).

Voor personenauto’s zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het voor personenauto’s tot 18:00 uur betaald parkeren is. Dit kan door middel van pin/creditcard bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tevens kan je je aanmelden bij Parkmobile. Ook aan boord van de Zwarte Zwaan kunnen ze je kenteken voor je aanmelden. Zo voorkom je een lange wachttijd bij de parkeerautomaat.

Meld je hier aan

Enthousiast geworden? Meld je snel hier aan!
Let op: dit kan tot uiterlijk 25 september!