Vogel gecertificeerd voor de veiligheidsladder Trede 4!

Als toonaangevend familiebedrijf hanteren we standaard de hoogste normen als het gaat om veiligheid. Wij zijn dan ook erg ๐ŸŒŸ trots dat Vogel, als onderdeel van de divisie Infra van Mourik, onlangs is gecertificeerd voor de Veiligheidsladder Trede 4!

Gedurende de afgelopen weken hebben intensieve en succesvolle auditgesprekken plaatsgevonden bij Mourik Infra, Vogel, MVOI, Traffic & More, Mourik Industriebouw en Mourik Techniek en deze belangrijke certificering is een bevestiging van ons voortdurende streven naar excellentie op dit gebied.

Bij Mourik cq Vogel gaat veiligheid niet alleen over het volgen van regels, maar ook over het creรซren van een cultuur van zorgzaamheid en respect. Onze focus op positieve omgangsvormen en gedrag draagt bij aan het opbouwen van teams die elke dag weer streven naar een veilige werkomgeving voor iedereen. Deze certificering is niet alleen een prestatie voor ons bedrijf, maar ook voor onze hele keten van partners, opdrachtgevers en leveranciers. Samen werken we aan het implementeren van de beste praktijken en het bevorderen van een cultuur van veiligheid in de hele sector. Wij bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes en laten we blijven streven naar een veilige toekomst voor iedereen bij Mourik Infra en daarbuiten!

#mourikmaaktmorgen #veiligheidsladder #safetycultureladder