Vogel voert multidisciplinair onderzoek uit in Scheveningen

Grand Hotel Complex Rederserf, Scheveningen

Het markante Grand Hotel complex aan het Rederserf staat op “hoge poten”. De betonnen draagconstructie, bestaande uit een balkenframe met smalle vrijstaande kolommen, is voorzien van zogenaamde ‘paddenstoel constructies’. Dit maakt de constructie niet alleen sterk, maar ook fraai en robuust.

Ingegeven door schades aan het beton aan de landzijde (gescheurde betonbrokken die vervaarlijk loshingen op de eerste etages) en het zich sterk aftekenen van de zinkanodes op de onderbouw, werd het voor VvE Princelandt tijd om het beton weer eens grondig onder de loep te nemen.

De beheerder cq het bestuur van deze VVE besloot Vogel te benaderen om het totale complex aan een grondig onderzoek te onderwerpen.

Vogel heeft dit complexe onderzoek inmiddels succesvol afgerond en de rapportages alsmede alle aanbevelingen met hoge prioriteit aan de VvE overhandigd en gepresenteerd.

Met dit multidisciplinaire onderzoek heeft Vogel aangetoond van alle markten thuis te zijn en voorop te lopen in ons vakgebied en in onze markt.