Wij zijn verhuisd

In 1897 werd Vogel B.V. opgericht als stukadoorsbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat complete betonrenovatieprojecten uitvoert en begeleidt.

 

Sinds 1993 is Vogel B.V. een dochteronderneming van Joh. Mourik & Co. Holding B.V. te Groot-Ammers en in 2011 is Vogel Kathodische Bescherming B.V. opgericht.

In al die jaren zijn er veel collega’s bijgekomen en zijn we behoorlijk uit ons jasje gegroeid. Tijd voor een ander kantoor.

Van oudsher worden Vogel en Zwijndrecht in één adem genoemd. Voor ons was het dan ook logisch om een nieuw kantoor te betrekken in Zwijndrecht. Op industrieterrein Bakestein is de afgelopen maanden hard gewerkt door de aannemer aan het nieuwe pand.

 

In het kader van energiebesparing en duurzaamheid zijn er in het nieuwe pand tal van speciale voorzieningen getroffen. Zo is onder de begane grond vloer, in de gevels en op de daken isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde toegepast en is in het kantoor, in de werkplaatsen en in het magazijn ledverlichting toegepast. Voor de verwarming, koeling en ventilatie in het kantoor is gebruikt gemaakt van een VRF-installatie. De werkplaats en het magazijn worden verwarmd met behulp van een vloerverwarming met een warmtepomp. Op de daken van het kantoor en de werkplaats zijn zonnepanelen geplaatst. Het pand is niet op het gasnet aangesloten.

Op 6 augustus 2020 zijn wij verhuisd naar het nieuwe pand aan de Wattstraat 40, 3335 LV te Zwijndrecht en hopen daar weer vele jaren met plezier te kunnen werken!