Betonvloer reparatie Bergen op Zoom

Nadat wij met succes het VVUV werk hadden afgerond op het project Bergen op Zoom was de volgende fase de vloerafwerking en betonvloer reparatie van de galerij.

Het betreft hier het compleet verwijderen van de oude vloeropbouw welke bestond uit diverse verouderde lagen van tegels, bitumen perlite, enz.

Nieuw vloersysteem en vloercoating

Deze sloopwerkzaamheden hebben we zo kort en snel mogelijk uitgevoerd om de overlast te beperken, de sloopwerkzaamheden zijn inclusief het afvoeren en frezen binnen deze kaders vlekkeloos verlopen.

 

Nadat het verouderde vloersysteem is verwijderd, hebben wij de constructievloer, door middel van licht frezen, voorzien van de juiste oppervlakte reinheid en textuur voor de basis van het nieuwe systeem. Het nieuwe vloersysteem bestaat uit een cementdekvloer op afschot met een langs gevel goot en een vloercoating systeem, ook zijn alle bestaande HWA’s verwijderd en vervangen.

Goede bereikbaarheid voor bewoners

Alle bewoners konden tijdens onze betonvloer reparatie te allen tijde hun woning betreden en verlaten, dit door middel van duidelijke communicatie en voorzieningen voor en met deze bewoners.