Fireproofing – Shell Pernis – Sannest en CVP Phoenix

Begin November 2021 hebben we de opdracht gekregen om de Sannest fabriek op Shell Pernis te voorzien van nieuwe fireproofing. Dit omdat de bestaande fireproofing niet meer voldoet volgens de huidige normen. Hiervoor hebben we een deadline gekregen tot eind december om deze fabriek geheel te voorzien van nieuwe fireproofing.

Nadat de trainingen en de vergunning in orde waren zijn we gestart met voorbereidingen en het afplakken van de omgeving .

Fireproofing en andere werkzaamheden

Daarna hebben we de oude fireproofing verwijderd met pneumatisch gereedschap. Na het verwijderen van de fireproofing hebben we Bouman erbij gehaald om het staal te stralen en te conserveren. In de tussentijd zijn wij het gaas gaan vouwen.

Na het aanbrengen van het gaas en hoeknaalden hebben we de kolommen voorzien van Fendolite door middel van spuittechniek (spuitbeton).

Veilig werken

Het werk werd bemoeilijkt door de warme leidingen in de omgeving, maar met behulp van branddekens en de juiste PBM’S kon het werk veilig worden uitgevoerd.

Opgeleverd ruim voor de deadline

We hebben het werk ruim voor de deadline uitgevoerd en opgeleverd. Dit naar alle tevredenheid van de opdrachtgever en vakdienst.